Yarım yüzyılı aşan faaliyeti süresince “Valli” markası, müşterilerinden aldığı güven, üretim ekibinin verimi ve rakiplerinden aldığı şevkle 70’i aşkın ülkede sağlam bir varlık elde etmiştir.
VALLI SPA’nın kurucusu olan Roberto Valli, yolculuğuna önce et tavuğu, ardından da yumurta tavuğu yetiştiriciliğine yönelik ilk tesislerle yaptığı başarılı deneylerle başlamış, hala bugün bile kullanılan patentleri almış ve yoğun piliç, yumurta tavuğu, damızlık tavuk ve et tavuğu yetiştiriciliğinde, tavuk gübresinin temizlenmesine yönelik bantlı temizleme sistemiyle çok katlı tesislerle dünya pazarında kendine yer bulmuştur.
Yarım yüzyılı aşan faaliyeti süresince “Valli” markası, müşterilerinden aldığı güven, üretim ekibinin verimi ve rakiplerinden aldığı şevkle 70’i aşkın ülkede sağlam bir varlık elde etmiştir.